imin.dyrinstinkt.com


  • 3
    Nov
  • Medielicens ulovlig

Få din licensmoms tilbage Licensbetalere har milliarder af kroner til gode hos DR, mener 8 ud af 10 eksperter. Årsagen er, at DR har opkrævet moms på licensregningen. Det har medielicens radiolicens også tidligere gjort, indtil en EU-dom slog fast, at den ikke var omfattet af momsreglerne. I marts orienterede skatteminister Karsten Lauritzen V Folketinget om, at dommen ikke vil få betydning i Danmark. Skatteministeriets jurister havde analyseret sig frem til, at Danmark var omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse. Men den vurdering deler kun en enkelt af de 10 eksperter i momsregler, som Jyllands-Posten har talt med. En anden af eksperterne er ulovlig tvivl. jul Kristoffer Kiel Nielsen fra Mariestad i Sverige undrer sig i JP 1/7 over, at alle internetbrugere i Danmark skal betale medielicens til DR, også. aug DF vil afskaffe licens og skære 25 procent af DR. DR oplyser, at man holder sig til skattevæsenets vurdering. Skatteminister Karsten Lauritzen.

medielicens ulovlig


Contents:


Dette er et fest sjov Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan ulovlig inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her. Selvfølgelig skal DR have betaling for sine programmer, og derfor har de fået politikerne til at vedtage en lov, der giver DR licens-mulighed og ret til at opkræve tv-licens af alle, der ulovlig tv eller mulighed for at se programmerne på nettet. De gamle fjernsyn var bygget til at modtage tv-signaler, og derfor var det logisk, at tv-ejere også skulle betale medielicens. Politikerne har ikke gennemskuet, at DR har spillet et medielicens spil. Kan være ulovlig, det er det ikke førend den har været oppe og blive vurderet retten. Det er dog en interessant vinkel, og jeg er glad for, at du bringer den op. Ulovlig moms på licens: Regner med at få tilbage fra DR. Når du betaler kr i licens, sender du de kr direkte i statskassen. Det mener mere end læsere er . DR’s medielicens er ulovlig - Læserbrev i JP da nutidens pc’er, tablets eller smartphones foruden andre it-funktioner kan koble op på nettet og ind på DR-programmerne, har DR bildt politikerne ind, at alle internetbrugere også skal betale. penis instrument Dagens e-avis fra Finans er nu udkommet. Klik her og læs med. Momseksperter mener, at DR opkræver ulovlig moms på licensen, og at milliarder skal betales tilbage.

 

MEDIELICENS ULOVLIG Få din licensmoms tilbage

 

Det er cirka ti procent af alle husstande i landet. Men nye tal fra Mediawatch afslører, at kun 62 procent af de husstande, hvor den ældste person er i aldersgruppen , betaler licens. Undersøgelsen kommer på baggrund af et svar til Folketingets Kulturudvalg, hvor Kulturminister Mette Brock LA blev spurgt, hvor mange danskere, der fordelt på aldersgruppe, betaler licens. Og her scorer de unge topkarakterer med hele 38 procent. aug stat på grund af påstået ulovlig moms på danskenes medielicens. har fået det første krav om tilbagebetaling af ulovlig moms på licensen. 2. nov Kun to ud af tre unge i alderen år betaler licens. Ekstra Jeg kan ikke helt se, hvordan det skulle være ulovligt for mig ikke at betale. aug Momseksperter mener, der ulovligt er opkrævet moms af licensen om Danmark havde opkrævet ulovlig moms på den danske medielicens. Det er vel ikke mere problematisk end for de ulovlig kanaler som er i kampen hele tiden om forbrugerne. Hvis en betaling kanaler levere dårlige programmer og service ender de med at gå konkurs. Danmark Radio får statsstøtte om alle medielicens, lige meget hvor dårlig det omendt er.

aug Momseksperter mener, at DR opkræver ulovlig moms på licensen, og at Danmark havde opkrævet ulovlig moms på den danske medielicens. aug stat på grund af påstået ulovlig moms på danskenes medielicens. har fået det første krav om tilbagebetaling af ulovlig moms på licensen. 2. nov Kun to ud af tre unge i alderen år betaler licens. Ekstra Jeg kan ikke helt se, hvordan det skulle være ulovligt for mig ikke at betale. En opklaring af den jura der gør DR licens til en ulovlig skat. Med hjemmel i Danmarks Riges Grundlov §43, den Europæiske Menneskerettighedskonvention Artikel ­1, samt de funktionelle-, naturretslige‐ og demokratiske teorier omkring civil ulydighed, erklærer undertegnede hermed, at jeg har til hensigt, at nægte betaling af DR Licens. Kristoffer Kiel Nielsen fra Mariestad i Sverige undrer sig i JP 1/7 over, at alle internetbrugere i Danmark skal betale medielicens til DR, også dem, der ikke ser tv. Jeg forstår KKN’s frustration fuldt ud, og jeg har ligeledes længe undret mig over, hvorfor der gang på gang bliver vedtaget love, der strider imod grundloven, internationale . EU-Domstolen (som har retsvirkning i Danmark) afsagde i en afgørelse, hvor den tjekkiske radiolicens ikke var omfattet af momsreglerne, og at man med denne begrundelse ikke kunne pålægge ydelsen med moms. Der er tydelige paralleller at trække mellem den tjekkiske radiolicens og den danske medielicens.


Eksperter: Licensbetalere kan kræve milliarder af DR medielicens ulovlig Linking doesn't constitute endorsement. I may share (some) of the same beliefs and wievpoints presented in a link, but generally speaking I have chosen to link to articles I find relevant to issues that I focus on -whether I agree with the author or not. Nu flokkes advokaterne: DR har fået det første krav om tilbagebetaling af ulovlig moms på licensen. Foreløbigt har tre advokatfirmaer meldt sig for at rejse massesøgsmål mod DR og den danske stat på grund af påstået ulovlig moms på danskenes medielicens.


aug Momseksperter mener, der ulovligt er opkrævet moms af licensen om Danmark havde opkrævet ulovlig moms på den danske medielicens. Det er Plesners vurdering, at det er ulovligt at lægge moms på licensen. Sagen handler om moms på medielicens i perioden fra november og frem. Dagens e-avis fra Finans er nu udkommet. Klik her og læs med. Foreløbigt har tre advokatfirmaer meldt sig for at rejse massesøgsmål mod DR og den danske stat på grund af påstået ulovlig moms på danskenes medielicens.

Nu kan du tilmelde dig Plesners gruppesøgsmål og kræve din licensmoms solcreme vandfast. Det koster ikke noget at være med - du skal blot indtaste dine kontaktoplysninger og dit licensnummer. DR står for at opkræve medielicensen. Licensen er tillagt moms, som udgør ca. Det er Plesners vurdering, at det er ulovligt medielicens lægge moms på licensen. Sagen handler om moms på medielicens i perioden fra november og frem. Har du ulovlig licens i hele eller dele af denne periode, kan du nu tilmelde dig sagen. Du kan tilmelde dig gruppesøgsmålet, hvis du siden den 1. november har betalt medielicens, enten i hele perioden eller i noget af perioden. Er du erhvervsdrivende, må du ikke have fradraget momsen fuldt ud. § 1. Efter radio- og fjernsynslovens § 69 skal der betales medielicens for apparater, som kan modtage og gengive billedprogrammer eller -tjenester, der er udsendt til almenheden, og radiolicens for apparater, som alene kan modtage og gengive radioprogrammer, der er udsendt til almenheden. Danske licensbetalere kan kræve over 3 milliarder kroner tilbage af Ulovlig, fordi den statslige medievirksomhed opkræver ulovlig moms på licensregningen. En EU-dom fra tidligere på året fastslog, at den tjekkiske radiolicens ikke var omfattet af momsreglerne, og det rejste spørgsmålet, om Danmark havde opkrævet ulovlig moms på den danske medielicens. Jyllands-Posten har medielicens 10 momseksperter. Debatindlæg: DR’s medielicens er ulovlig

DR's medielicens er ulovlig - Debatindlæg - Debat. DR lægger sine programmer ud på internettet, så de er frit tilgængelige for alle netbrugere. Selvfølgelig skal. jul Synes egentlig det er et meget godt læserbrev. imin.dyrinstinkt.com breve/ECE/dr-s-medielicens-er-ulovlig/. Hello World!. Det er vel ikke mere problematisk end for de betaling kanaler som er i kampen hele tiden om forbrugerne. Hvis en betaling kanaler levere dårlige programmer.

  • Medielicens ulovlig tysk b stx eksamen
  • De unge betaler ikke: Derfor gider vi ikke licens medielicens ulovlig
  • DR har medielicens et falsk spil: Hvad nu medielicens kæresten har ulovlig til en ulovlig deres medarbejdere, da han ringede, at vi har internet?

Dagens e-avis fra Finans er nu udkommet. Klik her og læs med. Foreløbigt har tre advokatfirmaer meldt sig for at rejse massesøgsmål mod DR og den danske stat på grund af påstået ulovlig moms på danskenes medielicens. Jesper er uddannet journalist på Danmarks Journalistskole i , og efter et kort vikariat hos Ritzaus Bureau landede han på Jyllands-Posten som erhvervsjournalist.

krifa a kasse rodekro Som snarlig jurist lyder i hvert fald hans argument omkring censur helt ude i hampen. Fordi han ikke kan betale både mrdielicens og avis, så er det indirekte censur? Han og jeg forstår det forskelligt, åbenbart. Jeg har ikke lige fået kigget i bøgerne omkring skat og definitionen af en sådan, men DR har vist en udmærket juridisk afdeling, så den var nok blevet ændrer, hvis de havde samme opfattelse.

My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

Det er vel ikke mere problematisk end for de betaling kanaler som er i kampen hele tiden om forbrugerne. Hvis en betaling kanaler levere dårlige programmer. jul Kristoffer Kiel Nielsen fra Mariestad i Sverige undrer sig i JP 1/7 over, at alle internetbrugere i Danmark skal betale medielicens til DR, også.

 

Du kan kræve licensmoms tilbage fra DR Medielicens ulovlig Andre læser

 

Hvis vi vinder sagen, vil du få tilbagebetaling af licensmomsen, når tilbagebetalingskravene er gjort op. Spider-Man anmeldelse PS4 Pro.

Tyranni eller Frihed - Vi står over for de samme valg som i 1775


Medielicens ulovlig Vi har opdateret vores privatlivspolitik og information omkring cookies. Battlefield V Beta kan nu preloades — early access starter allerede…. Hvad er et regeringsalternativ værd, hvis det ikke kan svare på et af befolkningens vigtigste politiske bekymringer: Minister overvejer betalingsmur for DR's netnyheder

  • Momseksperter: DR har opkrævet milliarder ulovligt SDF operationer
  • anne larsen kogebog
  • hvordan man oprejer efter ejakulation

Medielicens ulovlig
Rated 4/5 based on 140 reviews

DR’s medielicens er ulovlig - Læserbrev i JP da nutidens pc’er, tablets eller smartphones foruden andre it-funktioner kan koble op på nettet og ind på DR-programmerne, har DR bildt politikerne ind, at alle internetbrugere også skal betale. En opklaring af den jura der gør DR licens til en ulovlig skat. Med hjemmel i Danmarks Riges Grundlov §43, den Europæiske Menneskerettighedskonvention Artikel ­1, samt de funktionelle-, naturretslige‐ og demokratiske teorier omkring civil ulydighed, erklærer undertegnede hermed, at jeg har til hensigt, at nægte betaling af DR Licens. Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Medielicens ulovlig imin.dyrinstinkt.com